Paris – Disneyland, 5 Dite – €349

Dita e pare: Nisja nga Tirana me autobus per ne Prishtine. Grumbullimi dhe paraqitja per ne aeroportin e Prishtines. Nisja nga Tirana me autobus ne oren 12:00. Ora 20.00 Nisja nga aeroporti i Prishtines dhe mberritja ne Paris ne ora 23.00. Transferta per ne hotel. Akomodimi ne hotel. Dita e dyte Paris ( City Tour ) 07:00 – 09:00 Mengjesi ne …

Continue reading