Articles

Pushime ne Punta Cana, Rep. Dominikane

Udhetoni ne Republiken Dominikane, mes plazheve me rere te bardhe dhe me diell te Karaibeve. 7 nete/8 dite te mrekullueshme ne The Westin Punta Cana Resort & Club All Inclusive Fluruim + Akomodim per vetem 2,190 EUR Personi!!! Sepse Rep. Dominikane i ka te gjitha…

Continue reading