Articles

UDHETIM ME AVION NE PRAGE – KALORVY VARY – BUDAPEST

UDHETIM ME AVION NE PRAGE – KARLOVY VARY – BUDAPEST DT. 12-16 MARS — 5 DITE — CMIMI €339  Nisja: 12/03/2019  Kohëzgjatja: 5 ditë  Vendodhja: Prage  Çmimi: €339 PROGRAMI 5 DITOR I UDHETIMIT NE BUDAPEST – PRAGE / Akomodimi ne Hotele me 4 YJE 2 NETE AKOMODIM NE HOTEL ME 4 YJE NE BUDAPEST2 NETE AKOMODIM NE HOTEL ME 4 YJE NE PRAGE KY …

Continue reading  

Praga ne 3-6 Mars per vetem 399 EUR!!!

Itenerari Dita 1: Tirana – Ljubljane – Praga Takimi me guiden tone ne Aeroportin e Tiranes dhe fluturimi Tirane – Ljubljane – Prage 1 JP 705 T 03MAR 5 TIALJU HN30 1455 1615 *1A/E* 2 JP 568 T 03MAR 5 LJUPRG HN30 1650 1755 *1A/E*. Pas mberritjes ne Prage, takimi me partneret tane dhe guiden lokale i shoqeruar nga autobusi komod …

Continue reading