Udhetim ne Grup ne Amsterdam – (Mars 2017)

Udhetim ne Amsterdam – 599 EUR personi 3 nete/4 dite Itinerari Dita 1 Dita e pare Takimi dhe prezantimi me guiden tone ne aeroportin e Rinasit dhe fluturimi per ne Amsterdam nepermjet Beogradit. Mberritja paradite dhe pritja nga partneret tane. Ne shoqerine e guides do te zhvillojme viziten panoramike te Amsterdamit Amsterdami eshte ndertuar mbi 100 ishuj te vegjel qe …

Continue reading