Albania

Did you know that Lonely Planet ranked Albania as the number one recommended destination to visit on 2011? It was not so long ago, when the Balkans were considered an 'only for the brave' journey destination. Since backpackers started coming to Albania in the 1990s, tales have been told in 'keep it to yourself' style. What they found were amazing azure beaches, good cuisine, heritage sites, nightlife, affordable adventures and the possibility of old-style unplanned journeys.

Directory

Find More  

Articles

Find More  

Udhetimet e Vjeshtes 2019

🔹 DUBVRONIK – BUDVA – KOTOR ➡Nisje Dt. 20 & 27 SHTATOR — 3 Dite — Cmimi €99!➡Nisje Dt. 11 TeTOR — 3 Dite — Cmimi €99!Hotel 3 yje ne QENDER te BUDVAS 🔹VIENE – BUDAPEST – BEOGRAD➡Nisje Dt. 23 Tetor — 5 Dite — Cmimi €199!➡Nisje Dt. 23 Tetor — 5 Dite — Cmimi €199!Akomodimet: ZAGREB (1 Nate), VIENE …

Continue reading  

Udhëtim degustimi në kantinën e verërave Çobo në Berat

Alternativa 1 Nisje nga Tirana rreth ores 9 te mengjesit per ne drejtim te Beratit, Qytetit te 1000 Dritareve. Pasi nje vizite te shkurter panoramike ne Berat, do te drejtohemi per te Kantina Çobo ku do te mesojme mbi procesin e prodhimit te veres si dhe mbi historikun e kantines. Do ta fillojme degustimin me dy verera klasike prej rrushi …

Continue reading  

Turi i Jugut

⛵TURI I JUGUT – 6 Dite ne Rivieren Shqiptare 🏄🏊‍♀️🛥🛳⛵️🛶 Nisje Cdo te Diele! 📌Vendet e Limituara! Ne se deshironi te beni pushimet tuaja ne Shqiperi, ne vendet me te bukura te jugut, atehere behuni pjese e turit 6 Ditor. Adrenaline, Vende mahnitese, Xhiro me Skaf, Hedhje me Parashute, Xhiro me Anije, Zhytje, Parasailing, Flyeboard e shume e shume emocione te bukura. 🌟Zgjedhur …

Continue reading