Udhetimet e Vjeshtes 2019

🔹 DUBVRONIK – BUDVA – KOTOR
➡Nisje Dt. 20 & 27 SHTATOR — 3 Dite — Cmimi €99!
➡Nisje Dt. 11 TeTOR — 3 Dite — Cmimi €99!
Hotel 3 yje ne QENDER te BUDVAS

🔹VIENE – BUDAPEST – BEOGRAD
➡Nisje Dt. 23 Tetor — 5 Dite — Cmimi €199!
➡Nisje Dt. 23 Tetor — 5 Dite — Cmimi €199!
Akomodimet: ZAGREB (1 Nate), VIENE (1 Nate), BUDAPEST (1 Nate), BEOGRAD (1 Nate)

 

🔸 PARKU KRKA – SPLIT – ZADAR – DUBROVNIK
➡Nisje Dt. 4 & 18 TETOR — 3 Dite — Cmimi €129!
Hotel me 4 yje ne QENDER te qytetit turistik VODICE dhe buze detit
Hoteli disponon pishine dimerore, jakzui dhe sauna
Mengjes dhe Darka e shtruar bufe

🔹MEDJUGORE – MOSTAR – UJEVARAT E KRAVICES
➡Nisje Dt. 7, 14, 21, 28 SHTATOR — 2 Dite — Cmimi €59!
➡Nisje Dt. 5, 12, 19, 26 TETOR — 2 Dite — Cmimi €59!
Hotel 4 Yje ne Qender te Medjugores
100% e garantuar ngjitja ne kembe deri tek kryqi i Shen Merise

🔹METEORA – JANINE – KASTORIA
➡Nisje dt. 7, 14, 21, 28 SHTATOR — 2 DITE UDHETIM
➡Nisje Dt. 5, 12, 19, TETOR — 2 Dite — 2 DITE UDHETIM
Paketa me Mengjes – Cmimi €50
Paketa me Mengjes dhe Darke – Cmimi €55

🔸LIQENI MATKA – SHKUP – TETOVE – OHER!
➡Nisje dt. 7, 14, 21, 28 SHTATOR — 2 DITE UDHETIM
➡Nisje Dt. 5, 12, 19, 26 TETOR — 2 Dite — 2 DITE UDHETIM
Paketa me Mengjes – Cmimi €55
Paketa me Mengjes dhe Darke – Cmimi €60

🔸 VJESHTE NE VALBONE (ME TRAGET)
➡Nisje Dt. 7, 14, 21, 28 SHTATOR — 2 Dite — Cmimi 7900 lek!
Hotel Fusha e Gjes, Valbone
Nisje me tragetin e ores 9:00, duke shfrytezuar te gjithe diten ne Valbone

🔸 VJESHTE NE PLAVE – GUCI – VUTHAJ – LEPUSHE – VERMOSH
➡Nisje Dt. 7, 14, 21, 28 SHTATOR — 2 Dite — Cmimi 7500 lek!
Hotel Eko-Katun Rosi – Old Tower.
Akomodimi ne vila druri

🔹 VJESHTE NE THETH
➡Nisje Dt. 7, 14, 21, 28 SHTATOR — 2 Dite — Cmimi 7000 lek!
Hotel Perla e Alpeve, me peisazh te mrekullueshem te lugines se Thethit

🔸 VJESHTE NE STAMBOLL
➡Nisje Dt. 19 SHTATOR — 4 Dite — Cmimi €99
➡Nisje Dt. 10 TETOR — 4 Dite — Cmimi €99
Hotel 4 yje ne QENDER te STAMBOLLIT

🔹 VJESHTE NE PARIS
➡Nisje Dt. 29 Shtator — 8 Dite — Cmimi €399!
➡Nisje Dt. 27 Tetor — 8 Dite — Cmimi €399!
Akomodimet: ZAGREB (1 Nate), MYNIH (1 Nate), PARIS (3 Nate), TREVISO (1 Nate) RIJEKA (1 Nate)

Park Guell in Barcelona, Spain (built in the years 1900 to 1914)

🔸 VJESHTE NE BARCELONE
➡Nisje Dt. 22 Shtator — 8 Dite — Cmimi €399!
➡Nisje Dt. 20 Tetor — 5 Dite — Cmimi €399!
Akomodimet: TRIESTE (1 Nate), NICE (1 Nate), BARCELONE (2 Nate), MARSEJE (1 Nate) MILAN (1 Nate), RIJEKA (1 Nate)

🔸 TURI I MADH I PRAGES
➡Nisje Dt. 17 Shtator — 7 Dite — Cmimi €259!
➡Nisje Dt. 15 Tetor — 8 Dite — Cmimi €259!
Akomodimet: ZADAR (1 Nate), Ljubjana (1 Nate), PRAGE ( 2 Nate), BUDAPEST (1 Nate) BEOGRAD (1 Nate)