Udhetimet e Festave te Marsit

DUBROVNIK! Dt. 8-10 Mars! 3 Dite! Cmimi 99€
Akomodimi ne hotel Adria 4 Yje (Pishine + Jakuzzi)
Mengjes + Darke te perfshira ne cmim

SARAJEVA! (Me darke festive)
Dt. 8-10 Mars! 3 Dite! Cmimi 99€
Akomodimi ne hotel Hollywood 4 Yje (Pishine + Spa)
Mbremje festive e 8-Marsit me muzike live

BEOGRAD! Dt. 8-10 Mars! 3 Dite! Cmimi 89€
Akomodimi ne hotel 3 Yje ne Beograd

SOFIE! Dt. 8-10 Mars! 3 Dite! Cmimi 89€
Akomodimi ne hotel 3 Yje ne Sofie

SELANIK – UJEVARA EDESA – METEORA! Dt. 8-10 Mars! 3 Dite! Cmimi 89€
Akomodimi ne hotel 3 Yje ne ne qender te qytetit te Selanik

PARKU KRKA! Dt. 8-10 Mars! 3 Dite! Cmimi 129€
Akomodimi ne hotel 3 yje ne Vodice
Mengjes + Darke te perfshira ne cmim

BUDVA – KOTOR – ULQIN! (Me darke festive)
Dt. 8-9 Mars & 9-10 Mars! 2 Dite! Cmimi 45€
Akomodimi ne hotel 3 Yje, ne qender te Tivarit (buze detit)
Mengjes + darke festive me muzike shqiptare DJ dhe menu buffe

MEDJUGORE – MOSTAR UJEVARA – KRAVICA! (Me darke festive)
Dt. 8-9 Mars & 9-10 Mars! 2 Dite! Cmimi 60€
Akomodimi ne hotel 3 yje ne Medjugore
Mengjes + Darke festive me muzike shqiptare (+ pijet alkoolike dhe joalkoolike gjate darkes)

JANINE – METEORA – KOSTUR
Dt. 8-9 Mars & 9-10 Mars! 2 Dite!
Paketa me Mengjes – Cmmi €50
Paketa me Mengjes dhe Darke – Cmmi €55
Akomodimi ne hotel 3 Yje ne qender te Kallabakes (Meteora)

Liqeni MATKA – SHKUP!
Dt. 8-9 Mars & 9-10 Mars! 2 Dite! Cmimi 59€
Akomodimi ne hotel 3 Yje ne qender te Shkupit
Mengjes + darke te perfshira ne cmim

PRISHTINE – PRIZREN! (Me darke festive)
Dt. 8-9 Mars & 9-10 Mars! 2 Dite! Cmimi 45€
Akomodimi ne hotel 3 Yje S ne Prizren
Darke festive me muzike Shqiptare DJ ne restorantin e hotelit

VALBONE – KOSOVE! (Me darke festive)
Dt. 8-9 Mars & 9-10 Mars! 2 Dite! Cmimi 49€
Akomodimi ne hotel Fusha e Gjes ne Valbone
Darke festive me muzike Shqiptare DJ ne restorantin e hotelit

SELANIK – STAMBOLL – SOFIE! Dt. 6-10 Mars 5 Dite! Cmimi 139€
Akomodimi ne 1 nate ne Selanik hotel 3 yje, 2 nete ne Stamboll hotel 4 yje, 1 nate ne Sofie hotel 3 yje
Darka festive e 8-Marsit me muzike shqiptare, menu buffee dhe pije pa limit (OPSIONALE, 10 euro pagese)

STAMBOLL! Dt. 7-10 Mars! 4 Dite! Cmimi 99€
Akomodimi ne hotel 4 Yje ne Stamboll
Darka festive e 8-Marsit me muzike shqiptare, menu buffee dhe pije pa limit (OPSIONALE, 10 euro pagese)