Udhëtim degustimi në kantinën e verërave Çobo në Berat

Alternativa 1

Nisje nga Tirana rreth ores 9 te mengjesit per ne drejtim te Beratit, Qytetit te 1000 Dritareve.

  • Pasi nje vizite te shkurter panoramike ne Berat, do te drejtohemi per te Kantina Çobo ku do te mesojme mbi procesin e prodhimit te veres si dhe mbi historikun e kantines.
  • Do ta fillojme degustimin me dy verera klasike prej rrushi autokton si Sheshi i Bardhe dhe Sheshi i Zi dhe me pas do te provojme te Bardhen e Beratit si dhe Kashmirin, nje perzierje varietetesh. Me pas do te provojme Raki Arre.
  • Nderkohe qe provojme vererat e ndryshme te kesaj kantine, do te shijojme dhe produkte lokale ne formen e antipastave si ullinj, djath te bardhe dhie, djathe kackavall deleje, buke te thekur, vaj ulliri dhe uje.

2-4 persona – 50 EUR per person.

5-8 persona – 40 EUR per person.

*Per grupe me te medha na kontaktoni.

 

Alternativa 2

Nisje nga Tirana rreth ores 9 te mengjesit per ne drejtim te Beratit, Qytetit te 1000 Dritareve.

  • Pasi nje vizite te shkurter panoramike ne Berat, do te drejtohemi per te Kantina Çobo ku do te mesojme mbi procesin e prodhimit te veres si dhe mbi historikun e kantines.
  • Do ta fillojme degustimin me te Bardhen e Beratit e me pas me Shendevere (vere me gaz), Reserve 2012, te Kuqen e Beratit. Me pas do te degustojme Raki Arre dhe Raki Rrushi.
  • We’ll start our tasting journey with E Bardha e Beratit (Berat’s White), Shendevere (sparkling wine), Reserve 2012 (red), E Kuqja e Beratit (Berat’s Red), Grape Raki and Walnuts Raki.
  • Nderkohe qe provojme vererat e ndryshme te kesaj kantine, do te shijojme dhe produkte lokale ne formen e antipastave si ullinj, djath te bardhe dhie, djathe kackavall deleje, proshute krudo, buke te thekur, vaj ulliri dhe uje.

Cmimet variojne nga 40-50 EUR per person. Na kontaktoni.