AVALA RESORT BUDVA – 2 NET PER 165 EUR/CIFTI


PAKETA PERFSHIN:

  • Minimumi dy nete qendrim ne dhome standarte
  • Mengjes dhe darke
  • Cokollata dhe embelsira per femijet
  • Kosh me Veze Pashke ne diten e Pashkes
  • Trajtim SPA me 20% zbritje.
  • Menu A la carte ne Avala Restaurant me 20% zbritje.
  • Transferim falas ne dhome Superiore, me pamje nga Qyteti i Vjeter apo deti, sipas disponibilitetit.
  • Perdorim falas i parkingut, saunas, pishines se brendshme, jakuzit dhe banjos Turke.
  • WiFi falas ne ambjentet e hotelit
  • Hyrje e hereshme apo dalje e vone (deri ne 18:00) sipas disponibilitetit.
  • Qendrim falas per deri ne 2 femije nen 12 vjec, qe ndajne dhomen me prinderit.

CMIMI PER CIFT PER DY NETE: 165

KUSHTET E PERGJITHSHME:

  • Transporti nuk eshte i perfshire.
  • Trajtimet ne SPA jane me rezervim.
  • Paketa nuk perfshin taksen e detyrueshme dhe siguracionin prej 1.5 EUR per person ne dite.
  • Sherbimet e pa shfrytezuara nuk zbriten nga cmimi i paketes.
  • Netet ekstra apo dhomat teke jane te disponueshme sipas kerkeses.
  • Cmimet perfshijne TVSH.