Vizite 4 ditore ne Gjermani

Berlini 3-6 Mars per 499 EUR

Destinacioni: Berlin, Gjermani
Datat e Udhetimit 3-6 Mars 2017

Itenerari

03/03/2017 – Nisja me autobus (07:00) per ne Prishtine. Marrja e avionit (13:30) per ne Berlin. Mbrritja ne Berlin ne oren 15:30. Vizite e qendres historike te Berlinit: Porta e Brandebourg-utReichstag-u. Ky itinerar do t’ju lejoje te kuptoni historine e Berlinit nga Rajhu III, Republika Demokratike Gjermane deri tek renia e “Murit te Berlinit”. Akomodimi ne hotel.

04/03/2017 – Vizite e qendres historike: Ishulli i muzeumeve, Gendarmenmarkt (sheshi i xhandareve), Kulla Fernsehturm, 368m e larte.(ngjitja pa gese ekstra), Katedralja e Berlinit, Gemaldegaleri: muzeu i arteve (hyrja pa gese ekstra). Shetitje me anije mbi lumin Spree (pagese ekstra). Akomodimi ne hotel.

05/03/2017 – Vizite e qytetit Potsdam, ne periferi te Berlinit. Vizite e qendres historike te qytetit, si dhe e parkut te famshem imperial «Sans souci». Pasdite kthimi ne Berlin. Vazhdimi i vizitave ne qendren historike: vizite e sheshit te vjeter Alexanderplatz dhe e sheshit te ri Potsdamerplatz. Akomodimi ne hotel.

06/03/2017 Nisja drejt aeroportit per te marre avionin, ne oren 10:25 per ne Prishtine. Nisja nga Prishtina ne oren 12:45 per ne Tirane.

Cmimi per person: 499 EUR!
Cmimi perfshin:
  • Udhetimi me avion dhe autobus komod, shetitjet dhe vizitat sipas programit, Biletat e hyrjeve ne muze dhe ne atraksione turistike eshte me pagese ekstra. Fjetja dhe mengjesi ne hotel. Guida ne shqip gjate te gjithe udhetimit. Siguracioni shendetesor dhe asistenca gjate te gjithe udhetimit.
Cmimi nuk perfshin:
  • Asgje qe nuk eshte permendur me siper.