Nje jave ne Mauritius

Dikur Mark Twain shkroi, "Ne fillim u krijua Mauritius dhe me pas parajsa, e cila u kopjua nga Mauritius". Ai kishte te drejte.

Pushime 1 jave ne Mauritius – Ne ishullin e parajses

Duke filluar nga 1,890 EUR per person.

Ne cmim perfshihet fluturimin me 1 tranzit si dhe akomodimin ne hotel Villas Mon Plaisir (HB) ne Pointe Aux Piments, Mauritius, transferta Aeroport – Hotel – Aeroport, taksat si dhe viza per Mauritius.