Shen Valentini ne Maldive

Lluksi i pakrahasueshem, plazhet mahnitese me rere te bardhe si dhe nje bote nenujore fantastike, i bejne Maldivet nje zgjedhje e padiskutueshme per udhetimin e vertete te jetes suaj.

Shnderrojeni kete Shen Valentin ne udhetimin e jetes suaj, kaloni nje jave ne Maldivet e magjishme.

DT: 12 – 17 SHKURT
Fluturim + Hotel = 1299 EURO/person

Hotel Amra Palaca ne dhome Superiore me mengjes