An error has occurred

Shen Valentini ne Dubai | EURO Travel & Tours

Shen Valentini ne Dubai

Po mendoni ta kaloni diten e Shen Valentinit ne plazhe me rere te paster, ujera blu dhe nen hijen e palmave? Pa surpriza moti dhe plot alternativa per shopping? Atehere Dubai eshte destinacioni per ju.

DT : 12 – 18 FEB

Fluturim + Hotel = 795 EURO/person

HOTEL ATANA 4 Standard King BB *

Translate »