Shen Valentini ne Phuket, Tailande.

Tajlanda eshte nje mbreteri e mahnitshme, me tempuj Budiste, natyre te eger dhe ishuj spektakolar. Perpos nje historie interesante dhe nje kulture unike qe perfshin ushqim te kendshem dhe masazh, Tajlanda perbehet nga nje popull miqsor qe i kane dhene Tajlandes reputacionin si Vendi i Buzeqeshjeve.

DT 12 – 20 Shkurt

Fluturim + Akomodim ne hotel me 4 me mengjes 1199 EURO/person *