An error has occurred

Articles | Turqi | EURO Travel & Tours

Turqi

Udhetimet e Festave te Marsit

DUBROVNIK! Dt. 8-10 Mars! 3 Dite! Cmimi 99€Akomodimi ne hotel Adria 4 Yje (Pishine + Jakuzzi)Mengjes + Darke te perfshira ne cmim SARAJEVA! (Me darke festive)Dt. 8-10 Mars! 3 Dite! Cmimi 99€Akomodimi ne hotel Hollywood 4 Yje (Pishine + Spa)Mbremje festive e 8-Marsit me muzike live BEOGRAD! Dt. 8-10 Mars! 3 Dite! Cmimi 89€Akomodimi ne hotel 3 Yje ne Beograd …

Continue reading  

Turizëm Shëndetësor në Turqi

Nen ombrellen e Romoy gjenden mbi 60 spitale te perzgjedhura me kujdes nga ekipi yne shendetesor profesional me pervoje shumevjecare. Duke patur parasysh tere procesin e semundjes se pacientit, Romoy ben zgjedhjen e mjekut dhe spitalit, ku pacientit i ofrohet sherbimi i duhur dhe me i mire i mundshem. Ne bejme konsulten paraprake ne emer te pacientit me mjekun i …

Continue reading  
Translate »