Çekia

Praga ne 3-6 Mars per vetem 399 EUR!!!

Itenerari Dita 1: Tirana – Ljubljane – Praga Takimi me guiden tone ne Aeroportin e Tiranes dhe fluturimi Tirane – Ljubljane – Prage 1 JP 705 T 03MAR 5 TIALJU HN30 1455 1615 *1A/E* 2 JP 568 T 03MAR 5 LJUPRG HN30 1650 1755 *1A/E*. Pas mberritjes ne Prage, takimi me partneret tane dhe guiden lokale i shoqeruar nga autobusi komod …

Continue reading  
Translate »